viernes, marzo 25, 2011

Turbigeneration


Diari on ficar les ideas que em venien pel cap.... bé, pràcticament la primera idea que vaig tenir ja va ser la que ara mateix estic treballan, el tema dels justiciers i els villans, però per ser sincer, no va ser la primera.

La primera va ser intentar mostrar sentiments ens petits dibuixus amb un clarobscur molt contrastat fets amb "boli vic" (una eina molt útil la veritat). Mai van arrivar a ser plasmats d'una manera seriosa en paper, ni a ser plantejats com a "idea", però alguna mostra en tinc, com aquesta:


No vaig fer més proves, ja que no m'acavava de convencer del tot, i aixó ens porta al tema del meu projecte.
Que és sobre els superherois, justiciers, guardians o com li volgueu dir esta clar, però que vui dir sobre ells?

El justicier com a tal és un... com dir-ho, tipus de persona que ha estat present desde sempre. Segons la Real Academia de la Lengua significa "Que observa y hace observar estrictamente la justicia." És una definició interesant. Qui no ha vist de petits a un noi que s'encarava a un altre que estava molestan injustament un tercer?, i per què ho fa? no rebrà res a canvi, possiblement l'estomaqui el altre més gran, però ho ha fet per justícia, perquè pensava que es tenia que fer alguna cosa.

Docns els justiciers del mon del còmic no fan res més que aixó, fan alló que la "llei" no pot fer i que  no t'atrebeixes a fer. Sempre que veus una acció heroica dius, "quina persona més valenta, hi han poques així", però si tú tinguessis que fer-la, ho pensaries dos cops.

Però com pot el justicier decidir que és just i que no?
No pot

Ens tenim que conformar amb esperar que fagi la acció correcte. Per aquest motiu en els còmics, pel.lícules, videojocs o llibres els dolents solen ser MOLT DOLENTS i els bons son MOLT BONS

1 comentario:

  1. línies
    1. escriure-hi les idees que em venien al cap
    2. treballant
    3. dibuixos; arribar
    ----------------------
    1. m'acabava; convèncer; això
    2. projecte: que és; vulgueu ; és clar; però, què en vull dir?
    3. des de
    5. interessant; molestant; l'altre
    6. s'havia de fer
    7. doncs; el món; allò; tu;
    8. n'hi ha poques
    8. haguessis de fer-la, t'ho pensaries dos cops
    què és just i què no
    9. ens hem de conformar; faci
    10. són

    ResponderEliminar