domingo, octubre 30, 2011

L'arca i Negatius.

He estat pràcticament mitg mes en el que ni he maquetat gaire, ni he dibuixat gaire, i no he pintat res. Entre examens, feina i alter factors no estava on estava.

Resumint. He tingut unes ideas vastant interesants sobre un organisme de govern nidhunià anomenat l'Arca. On els 12 Nidhunians més destacats per la seva labor conviuen d'una manera curiosa. M'explicaré.
Bàsicament l'Arca és un organisme de govern, un dispossitiu biomecànic etèri creat per la propia Yinza Harvin'ger. On 12 Nidhunians poden "renunciar" al seu cos físic per entrar a formar part de manera COL·LECTIVA a l'Arca. Lloc en el qual les seves ments estarien obertes els uns als altres. I qualsevol Nidhunia podria comunicar-se en ells, en una situació en la qual una part de la seva propia "ànima" o "intel·lecte" entraria amb contacte amb l'Arca. Aixó asseguraria una veritat i sincereritat dels governants cap als ciutadans. La história de l'Arca dona per molt més però no m'entretindré ara.

I aquets dibuixos es una idea que he tingut fa no gaire. de plantejar uns dibuixos com a esbossos de el propi Alexander amb anotacions. Dades, calculs i lletres incomprensibles. :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario