miércoles, octubre 12, 2011

El cuadern de les Cròniques e ilustracio (El Senyor dels Anells)

Entre avuí i ahir la orientació del traball a variat lleugerament, però cap a bé.
Portava dies pensant com ho anava a planetjar, una historia cronológica desde la arrivada dels dracs a la infeccio Ga'han?, semblava una bona idea la veritat. Però quin era el problema?


Que es quasi com fer un llibre, ha de tenir un ordre en conjunts, i cada una de les parts per seaprat, i no em veia preparat per fer-ho. I tenin en ment el recurs que va utilitzar Cerbantes a El Quijote, ho plantejaré de la seguent manera.
Un personatge, anónim, d'una familia humana de multimillonaris, porta estudiant totes les restes de aquella antiga cultura anomenada Nidhuniana que ha aconseguit trobar, l'Imperi Solar la tacha de mite i falsa, pero ell, al igual que tota la seva familia avans d'ell la investiga, per descobrir la veritat. I un dia troba en un mercat un recull de fulls mal abrupats i envolicats amb cordes extranyes, aixo resulta ser la transcripció del diari de Yinza Harvins'ger, la comandant suprema, la immorta, i la savia del antic Imperi Nidhunia, on explica les seves experiències desde la rebelió contra els dracs fins a la actualitat, fins la seva mort? O no ha mort?

La ilustració és simplement el color de un dibuix que viag fer fa uns dies basan't-me en el Balrog de el Senyor dels Anells, intentan millorar el concepte dels dracs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario