miércoles, octubre 12, 2011

Yinza Harvin'ger (Fundadora de l'Arca)

Avuí he decidit, com ja he explicat a al'entrada d'aquest matí, escriure el treball desde el punt de vista de un historiador que es troba un mecanoscrits que parlen de Yinza Harvin'ger, la inmortal.
Però qui es aquest personatge?

Doncs bé, aquet personatge sera el protagoniste de la historia. Una de les maximes responsables de la rebelió que va acavar per expulsar als dracs del sistema segles enrere, com a castig per la seva rebeldia un dels lugartinents de Blizz, que eraun dels dracs petrics mes poderosos en es aspecte de la magia la va maleir. Viuria eternament, no envelliria ni un dia, per que així pogués veure morir al seu estimat (l'altre gran promotor de la rebelió) i amés amés, així viuria prou com per veure el retorn dels dracs, i com la seva raza no seria esclavitzada, sinó desmembrada, descuartitzada i anhiquilada, i ella seria la última, obligada a veure-ho tot.


Yinza a invertit tots aquets segles que li han sigut "regalats" per anar de un cantó a l'altre de l'Imperi buscant i caçant qualsevol drac que quedés amagat, e investigan qualsevol pista del seu retorn, perquè si una cosa ha aprés, és que els dracs no juren en và, i si van dir que tornarien, ho faràn, però on i quan? aquesta és la pregunta.


Amés estic intentan aconseguir a dibuixar diverses vegades el mateix personatge i que s'entengui que es el mateix, de moment opino que estic fen importants avenços, els elements caracteristics donen molt, com el barret o la capa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario